Spændende Jobmulighed

Hotelassistent søges

Som hotelassistent vil dit arbejde primært bestå af arbejdsopgaver på hotellet. Du får en grundig oplæring i hoteldrift, og vil indgå og blive oplært i alle de eksisterende stillinger og arbejdsopgaver. Samtidigt forventes det, at du til tider vil blive brugt som praktisk medarbejder, der kan løse praktiske opgaver.

Eksempler på arbejdsopgaver:

Morgenmad

  • Morgenvagter, hvor du passer morgenmadsrestauranten, ordner opvask og holder morgenmadsrestauranten pæn og ren, efterfulgt af rengøring og egenkontrol.

Rengøring

  • Rengøringsvagter, hvor værelserne rengøres og soigneres. Værelserne skal rengøres, når gæsterne er rejst, så nye gæster kan flytte ind. På værelser, hvor gæsterne bliver boende, skal det sikres at værelset er i orden og rent.

Administration

  • Ansvarlig for interne aktiviteter, receptionsarbejde, sodavand og cigaretbestilling samt afhentning, Facebook og Instagram opdateringer samt mailbesvarelse og forefaldende administrativt arbejde som optælling, opfølgning mv…

Praktiske opgaver

  • Vareafhentning, snerydning, oprydning, afhentning og aflevering af mad, kørsel af gæster samt almen vedligeholdelse af vores faciliteter.

Konference og turisme

  • Fungere som konferencevært og en sjælden gang imellem som guide på simple turistture.

Faglige kvalifikationer

Gode dansk og engelske sprogegenskaber, kørekort, en erhvervs- eller gymnasial uddannelse, kendskab til Microsoft Office pakken og gerne erhvervserfaring fra servicebranchen. Øvrige sprog er en fordel.

Personlige kvalifikationer

Anerkendende, åben og ærlig. Gode samarbejdsevner og gode relationelle egenskaber. God rollemodel og personlig kristen. God til at skabe overblik samt fyldt med gåpåmod og virkelyst.

Rammer

  • Arbejdstiden vil variere med skiftende morgen-, dags- og aftenarbejde, vi skemalægger minimum 14 dage frem. Der vil være arbejde i weekenden og på helligdage. Det forventes, at den gennemsnitlige arbejdstid er 40 timer pr. uge, men en stor grad af fleksibilitet forventes.
  • Stillingen er tidsbegrænset fra 16. februar til ca. 30. november 2022.

Stillingen som hotelassistent er for dig, der ønsker at prøve kræfter med en fuldtidsstilling i udlandet, og som ønsker at udvikle dig personligt og fagligt på en tryg og kristen arbejdsplads. Stillingen skal betragtes som et regulært arbejde, hvor du får mulighed for at tilegne dig viden og kompetencer, som du kan skrive på CV’et.

Ansøgning

Ansøgning sammen med kortfattet CV sendes til regionsleder Søren Hansen på sh@soemandshjem.gl.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Søren på +299 222 116 eller mail. Vær opmærksom på der er 4 timers tidsforskel til Grønland. Når klokken er 8 i Danmark er den 4 i Grønland.

Ansøgningsfrist er 31. december 2021.